چند تا سیب زمینی و آبپز کردم بعد پوست کندم خنک شد رنده کردم بهش نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و پودر سیر زدم و خوب ورز دادم حتما باید خنک باشه ها بعد یکم ازش برداشتم کف دستم باز کردم وسطش مرغ پخته ریش ریش شده و فلفل دلمه ای خورد شده گذاشتم.


آشپزباشی ریش ,خنک ,فلفل ,زمینی ,باز ,وسطش ,و فلفل ,سیب زمینی ,کف دستم ,برداشتم کف ,دستم بازمنبع

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

پلو یونانی

طرز تهیه خورش قیمه

کروکت سیب زمینی

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان فیلم و سریال قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس رمضان چت.قدر چت.دلگیر چت.فدا چت سیستم تهویه فروشگاه اینترنتی میهن استور واردات انواع نژاد سگ اجناس فوق العاده ویکی کرک مرجع وی پی اس های کرکی رایگان خرید آنلاین مخزن هوا میلیونر های مجازی