قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟
پای، یک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می شود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته بندی می شود.

آشپزباشی پای ,لایه ,بخش ,شیرینی ,پای، ,دهم ,می شود ,است که ,و آناناس ,هلو و ,تهیه پایمنبع

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

پلو یونانی

طرز تهیه خورش قیمه

کروکت سیب زمینی

مشخصات

آخرین جستجو ها

کالای ارزان زرگراف نفیس24 فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و کالای دیجیتال تخفیفان DIGIKALA عسل خوب عسل با کیفیت عسل طبیعی عسل درجه 1 فروش عسل عالی معماری داخلی ساختمان,مبلمان اداری مدرن,دکوراسیون داخلی دفتر کار مطالب آموزشی پیت پست یک برنامه نویس عاشق لینوکش آوین صنعت