مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه
- گوشت قیمه ای 500 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز داغ 1 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری
- زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
- خلال بادام 150 گرم
- آبغوره نصف پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن یا کره به میزان لازم
آشپزباشی
قیمه ,لازم ,پیمانه ,میزان ,پیچاق ,تهیه ,میزان لازم ,پیچاق قیمه ,به میزان ,آبغوره نصف ,نصف پیمانهمنبع
طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی
طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )
پلو یونانی
طرز تهیه خورش قیمه
کروکت سیب زمینی