مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه

  • گوشت قیمه ای 500 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز داغ 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام 150 گرم
  • آبغوره نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن یا کره به میزان لازم

 


آشپزباشی قیمه ,لازم ,پیمانه ,میزان ,پیچاق ,تهیه ,میزان لازم ,پیچاق قیمه ,به میزان ,آبغوره نصف ,نصف پیمانهمنبع

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

پلو یونانی

طرز تهیه خورش قیمه

کروکت سیب زمینی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تک اموزش نورف بلاگ سرگرمی و جوک ، اس ام اس معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی راهنما سفر تکنیک چاپ انواع شلنگ های صنعتی نعلینج پیچ و مهره سفارشی طبق نقشه خرید ترازو با بهترین قیمت