قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟
پای، یک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می شود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته بندی می شود.

آشپزباشی پای ,لایه ,بخش ,شیرینی ,پای، ,دهم ,می شود ,است که ,و آناناس ,هلو و ,تهیه پایمنبع

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

پلو یونانی

طرز تهیه خورش قیمه

کروکت سیب زمینی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود بازی های جدید کامپیوتری فارس کانکس اشپزی دانلود آهنگ های جدید لباس زیر شیردهی نخی یقه دار زنانه خالدار 09197977577فریب فلزیاب های دوربینی را نخورید | دروغی بیش نیست اینجا همه چی هست نقاب کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ارتودنسی | متخصص ارتودنسی 09197977577دستگاه فلزیاب او کاام و گنج یاب تصویری OKM Exp 6000 Read mo