مواد لازم

  • گوجه سبز 20 عدد
  • جعفری تازه 300 گرم
  • نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 3 عدد
  • سینه مرغ 2 عدد
  • شکر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
 

خورش گوجه سبز یکی از دهها نوع خورش های اصیل ایرانی است که در طبخ آن از مرغ پیاز بزرگ آرد گوجه سبز رسیده و بزرگ جعفری خشک و نعنا خشک و ادویه جات مخصوص استفاده و با پلو مصرف می شود.

برگرفته از ویکی پدیا 

   خورشت گوجه سبز

   طرز تهیه : 2 عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

در دیگچه همراه ما باشید.

جعفری ها را با اب سرد بشویید و بگذارید اب اضافی اش برود. سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید. نعنا خشک را نیز اضافه کنید؛ سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی آب مرغ نصف شد اضافه کنید ).

  Image result for goje sabz


آشپزباشی مرغ ,عدد ,گوجه ,، ,پیاز ,خشک ,گوجه سبز ,اضافه کنید ,ها را ,نعنا خشک ,طرز تهیهمنبع

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

پلو یونانی

طرز تهیه خورش قیمه

کروکت سیب زمینی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جوان ایرانی آینده اسلامی فروش تردمیل آنلاین مشاوره ازدواج سعادت آباد فروشگاه اینترنتی تخفیف ویژه فقط برای امروز مرجع تخصصی ویپ ایران زمین طراحی سایت اصفهان | سارین وب انیمه برای تو akhbar tecnolozh6 جهان فیلم