مواد لازم
خورش گوجه سبز یکی از دهها نوع خورش های اصیل ایرانی است که در طبخ آن از مرغ پیاز بزرگ آرد گوجه سبز رسیده و بزرگ جعفری خشک و نعنا خشک و ادویه جات مخصوص استفاده و با پلو مصرف می شود.
برگرفته از ویکی پدیا
خورشت گوجه سبز
طرز تهیه : 2 عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
در دیگچه همراه ما باشید.
جعفری ها را با اب سرد بشویید و بگذارید اب اضافی اش برود. سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید. نعنا خشک را نیز اضافه کنید؛ سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی آب مرغ نصف شد اضافه کنید ).
طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی